Frost & Sullivan

Screen Shot 2019-11-07 at 144455
07-11-2019 12:36:17
    admin

 

Frost & Sullivan, USB VNA'ların ayrı bir test ve ölçüm cihazları kategorisinin ilk kez olduğu 2017 yılında Copper Mountain Technologies'e şirketin ürün mükemmelliğini takdir ederek  2017 Küresel Ürün Liderliği Ödülü'nü verdi.


Frost & Sullivan Nedir?

Frost & Sullivan, küresel zorlukları ve ilgili büyüme fırsatlarını ele alan vizyoner yeniliklerden yararlanmak için müşterileriyle işbirliği yapan bir kuruluştur. 50 yılı aşkın bir süredir küresel 1000, gelişen işletmeler, kamu sektörü ve yatırım topluluğu için büyüme stratejileri geliştirmektedir. Ayrıca RF Testi ve Ölçüm alanında da yoğun olarak çalışmaktadır.

Frost & Sullivan daha önce, vektör ağ analizörü kategorisinde ilk metroloji sınıfı USB VNA'ları geliştirdiği için Copper Mountain Technologies'e 2015 Küresel Rekabet Stratejisi Yenilik ve Liderlik Ödülü'nü vermişti. VNA'lar zorlu araçlardır. Geleneksel olarak diğer RF cihazlarına (sinyal üreteçleri ve sinyal analizörleri gibi) kıyasla daha yüksek bir fiyata ve daha büyük fiziksel boyuta sahiptir. Frost & Sullivan, bu engellerin kullanımlarını sınırladığını açıkça belirtti. Birçok müşterinin VNA'lara ihtiyacı var ancak maliyet ve boyut kısıtlamaları nedeniyle bu teknolojiye erişimleri çok zor. Müşteriler ayrıca VNA tedarikçilerinden güçlü bir desteğe ihtiyaç duymasına rağmen çoğu zaman bu desteği alamamaktadır.

 

USB VNA pazarındaki yenilikçilerden biri olan Copper Mountain Technologies, daha ucuz, daha küçük, taşınabilir ve daha yüksek performanslı VNA'lara yönelik artan müşteri gereksinimlerine uygun bir dizi çözüm sundu. Frost & Sullivan, Copper Mountain Technologies'in müşteri hizmetleri, yazılım geliştirme ve ürün özelleştirme dahil olmak üzere üstün destekle birlikte güçlü ve köklü bir USB VNA teklifiyle iyi bir konumda olduğu sonucuna vardı.

 Frost & Sullivan 2017 Global Product Leadership Award report.